Diumenge, 09 Mai 2021

Menjar per emportar - La Placeta

A+ R A-

Parc Natural "Ports Tortosa Beseit"

El Parc Natural dels Ports
L'altra zona natural rellevant a les Terres de l'Ebre és el Parc Natural dels Ports, una zona de relleu molt complexa i salvatge. El pic més alt és el Mont Caro amb 1447 metres, però tot el massís està ple de queixal i crestes entre les que neixen abruptes i estrets barrancs, torrents i congostos

.

El Parc Natural dels Ports captiva per el seu salvatgisme i la seva riquesa de fauna i flora. La cabra hispànica és la protagonista per excel·lència, sense oblidar altres espècies com el senglar, l'àguila o el voltor. Pel que fa a la flora, cal destacar que el Parc Natural dels Ports compta amb la Reserva Natural Parcial de les Fagedes dels Ports, que engloba el conjunt de faigs més meridional d'Europa.

En les faldilles d'aquest ecosistema d'relleus s'estenen grans extensions de cultius, tant d'oliveres com de vinya. La situació privilegiada d'aquests camps i les condicions exclusives del sòl han fet que els seus tresors, tant d'oli com de vi, hagin estat guardonats amb dues denominacions d'origen: la Denominació d'Origen del vi de la Terra Alta i la Denominació d'Origen del oli del Baix Ebre Montsià.

Restaurante
Casa Ramon Marines
Menús y Carta Casa Ramon Marinés
Bodas y Comuniones
Casa Ramon Marines
Salones i Packs
Hotel Plaça Vella - Hostal Can Marinés
Alojamientos
Entorno
Espacios Naturales
Espacios Naturales