Dissabte, 10 Juny 2023
A+ R A-

Presentació

 

Els nostres establiments es troben al cor de la població de Sant Carles de la Ràpita, poble mariner. Tenen una situació privilegiada, ja que estan al costat del port esportiu i pesquer, la platja i en el centre de la població i en un ambient tranquil i distès. A més de ser el punt estratègic des del qual es pot visitar el Parc Natural del Delta de l'Ebre i els seus voltants.

Com s'ha dit, tenim a pocs metres (200m) la platja i el port nàutic i pesquer. La seva ubicació privilegiada permet gaudir d'una completa oferta d'oci pels seus voltants, és un punt de partida perfecte per a nombroses excursions pel Delta de l'Ebre on es poden realitzar nombroses activitats (Observació d'aus, Rutes amb bicicleta, Safari fotogràfic, Piragüisme, Senderisme amb Quad ...), com també activitats de Muntanya que ens ofereix la Serra del Montsià (Senderisme, Barranquisme ...). I visitar pobles històrics com Peníscola i Morella. O un dia d'aventura al Parc d'atraccions de Port Aventura.

També situats al costat de la Badia dels Alfacs, entorn únic i incomparable, lloc ideal per practicar tot tipus d'esports nàutics i d'aventura (Pesca, Rutes amb caiac, Kitesurfing, Vela, Esquí aquàtic, lloguer d'embarcacions amb i sense títol, creuers guiats).

Restaurante
Casa Ramon Marines
Menús y Carta Casa Ramon Marinés
Bodas y Comuniones
Casa Ramon Marines
Salones i Packs
Hotel Plaça Vella - Hostal Can Marinés
Alojamientos
Entorno
Espacios Naturales
Espacios Naturales